Дизайнерско осветление

Днес красивият интериорен дизайн, независимо от архитектурния стил сам по себе си, не е достатъчен за да впечатлява клиенти и гости. За да направите нужното впечатление и да се чувствате комфортно е необходимо повече. Модерното LED осветление Ви позволява създаването на уникални осветителни тела (дизайнерско осветление) и реализирането на дизайнерски визии, които в миналото бяха широко недостъпни и в някой случай невъзможни за изпълнение.

Дизайн и практичност – Днешното интериорно осветление не просто осветява, то украсява нашата жизнена среда. Като се започне от обширния набор на дизайнерски форми, глави и окачвания и минем през красиви кристали, разнообразни стъкла, разноцветни метали и т.н. и стигнем до огромното разнообразие на височини и ъгли на светене, от антични до свръх модерни дизайнерски решения. Осветлението навлиза не само като система, но и като единно дизайнерско решение за вашия интериор, било той домашен или бизнес насочен. Вече все по-често една от основните отличителни дизайнерски части на всеки интериор е точно осветлението. За това предлаганите от нас осветителни тела са модерни и функционални, един съвременен образец на модерния дизайн. Тези арт решения могат да допринесат за впечатляващия ефект на новото ви бизнес начинание изпълнено със светлина.

Променливост на светлината – LED осветлението дава възможността да се използват променливи светлинни потоци, светлинно насочване, подходящ ъгъл на осветеност и цветна температура, различни стилизирани цветове на светлината – съвременно RGB смесване позволяващо хиляди цветни вариации. Това дава огромен порив на въображението за разнообразие и единност на интериорите.

Проекти

Осветително тяло Gamma 07 - technoled.eu
Дизайнерско осветление Gamma 18
Осветително тяло Gamma 15 - technoled.eu
Серия Gamma
Summary
Дизайнерско осветление
Service Type
Дизайнерско осветление
Provider Name
TechnoLED,
Vrajdebna District, 32 Str. 6,Sofia-1839,
Telephone No.+359-2-4219115‎‏
Area
България, Сърбия, Румъния, Гърция
Description
TechnoLED.eu предлага на своите клиенти богата колекция от над 3000 дизайнески осветителни тела подходящи за различни стилове интериор.