Индустриално и офис осветление

Когато днес решавате да осветите новото си бизнес начинание или да преоборудвате с осветление досегашните си заводски, фабрични помещения, цехове, сервизи, паркинги или ресторанти, офиси, банки, хотели и всякакви други бизнес и индустриални сгради, всъщност трябва да хвърлите светлина върху няколко възникващи проблеми:

Икономичност – Първата стъпка в тази насока, разбира се е подбор на интегрирани лед тела за вашето помещение, но само икономията от лед технологията не е достатъчна. За да бъде икономично вашето осветление, то се нуждае от проект за интелигентна индустриална система. Точно такива проекти ви предлагаме ние. Освен високата защитеност на самите тела към влажност и химикали, проектите третират въпроса за интензитета на светлината във връзка с необходимостта и трудовия процес на различни места – датчици за намаляване на осветлението при съответен достъп на дневна светлина, защита на осветеността за няколко часа, при възникване на електрическа авария.

Ефективност – Предлаганите тела в проектите за различна бизнес употреба се изчисляват с подходяща влагозащита, температурна устойчивост, големина, форма светлинно насочване, подходящ ъгъл на осветеност и цветна температура. Решенията облекчават трудовия процес и спомагат за добрата атмосфера, било то на работното място, ресторанта или хотела. Всеизвестна е изключителната продължителност на живота на LED телата, която снижава многократно инвестиционния разход, но когато в проекта тя се съчетае с лесна поддръжка, това действително дава положителен резултат. Алармите за повредено осветление, елемнтарната му замяна, физическата лекота на телата и моменталното им вписване в общия софтуер са само малка част от факторите на успеха.

Дизайн – В допълнение към модерността като икономичност и функционалност на предлаганото от нас LED осветление за вашата система включваме и редица образци на модерния дизайн. Те съответстват на нуждите при изграждане на хотели, хранителни заведения, банки, административни сгради, магазини и т.н. Тези арт решения могат да допринесат за впечатляващия ефект на новото ви бизнес начинание изпълнено със светлина.

Проекти

Summary
Индустриално и офис осветление - Проекти
Service Type
Индустриално и офис осветление - Проекти
Provider Name
TechnoLED,
Vrajdebna District, 32 Str. 6,Sofia-1839,
Telephone No.+359-2-4219115‎‏
Area
България, Сърбия, Румъния, Гърция
Description
TechnoLED предлага колекция от качествено LED осветление за офиси и индустриални помещения.л