Класическо фасадно осветление

Ако в миналото при проектирането на една сграда основните външни архитектурни приоми са били фасадната декорация и орнаментиката, то днес фасадното осветление има водеща роля в украсата и идентичността на модерните сгради. Ниската консумация на LED осветленията в съчетание с огромата гъвкавост на материалите и технологиите заложени в тях позволяват изграждането на уникални стилитисчни и артистични фасади.

Дизайн – Едно от основните и най-силни качества на фасадното LED осветление е свободата на свъременния дизайн. Способността да украсите фасадата си по всевъзможни начини, с различни цветове, геометрични и дори анимирани светлинни изображения съответства на нуждите при изграждане на хотели, хранителни заведения, банки, административни сгради, магазини и т.н. Тези арт решения могат да допринесат за впечатляващия ефект на новото ви бизнес начинание изпълнено със светлина.

Икономичност – Първата стъпка в тази насока, разбира се е подбор на интегрирани лед тела за вашата фасада, но само икономията от лед технологията не е достатъчна, за да бъде икономично вашето осветление, то се нуждае от проект за интелигентна система съобразяваща се с външните условия и часовете на деня. Точно такива проекти ви предлагаме ние. Освен високата защитеност на самите тела към влажност и всякакъв вид климатични промени, проектите третират въпроса за интензитета на светлината във връзка със светлината навън.

Ефективност – Предлаганите тела в проектите за различна бизнес употреба се изчисляват с подходяща влагозащита, температурна устойчивост, големина, форма светлинно насочване, подходящ ъгъл на осветеност и цветна температура. Решенията могат да бъдат и абсолютно тясно специализирани и изготвени по задание за всеки един индивидуален проект. Всеизвестна е изключителната продължителност на живота на LED телата, която снижава многократно инвестиционния разход, но когато в проекта тя се съчетае с лесна поддръжка, това действително дава положителен резултат. Алармите за повредено осветление, елемнтарната му замяна, физическата лекота на телата и моменталното им вписване в общия софтуер са само малка част от факторите на успеха.

Summary
Класическо фасадно осветление
Service Type
Класическо фасадно осветление
Provider Name
TechnoLED,
Vrajdebna District, 32 Str. 6,Sofia-1839,
Telephone No.+359-2-4219115‎‏
Area
България, Сърбия, Румъния, Гърция
Description
TechnoLED предлага пълна гама фасадно осветление за всички видове сгради, 3D реализация на проекти и изпълнение.