Класическо фасадно осветление

Ако в миналото при проектирането на една сграда основните външни архитектурни приоми са били фасадната декорация и орнаментиката, то днес фасадното осветление има водеща роля в украсата и идентичността на модерните сгради. Ниската консумация на LED осветленията в съчетание с огромата гъвкавост на материалите и технологиите заложени в тях позволяват изграждането на уникални стилитисчни и артистични фасади.

Дизайн – Едно от основните и най-силни качества на фасадното LED осветление е свободата на свъременния дизайн. Способността да украсите фасадата си по всевъзможни начини, с различни цветове, геометрични и дори анимирани светлинни изображения съответства на нуждите при изграждане на хотели, хранителни заведения, банки, административни сгради, магазини и т.н. Тези арт решения могат да допринесат за впечатляващия ефект на новото ви бизнес начинание изпълнено със светлина.

Икономичност – Първата стъпка в тази насока, разбира се е подбор на интегрирани лед тела за вашата фасада, но само икономията от лед технологията не е достатъчна, за да бъде икономично вашето осветление, то се нуждае от проект за интелигентна система съобразяваща се с външните условия и часовете на деня. Точно такива проекти ви предлагаме ние. Освен високата защитеност на самите тела към влажност и всякакъв вид климатични промени, проектите третират въпроса за интензитета на светлината във връзка със светлината навън.

Ефективност – Предлаганите тела в проектите за различна бизнес употреба се изчисляват с подходяща влагозащита, температурна устойчивост, големина, форма светлинно насочване, подходящ ъгъл на осветеност и цветна температура. Решенията могат да бъдат и абсолютно тясно специализирани и изготвени по задание за всеки един индивидуален проект. Всеизвестна е изключителната продължителност на живота на LED телата, която снижава многократно инвестиционния разход, но когато в проекта тя се съчетае с лесна поддръжка, това действително дава положителен резултат. Алармите за повредено осветление, елемнтарната му замяна, физическата лекота на телата и моменталното им вписване в общия софтуер са само малка част от факторите на успеха.

Проекти

LED FACEDE LIGHT
LED MESH EXTERIOR FACADE
LED Facade green light
LED BACKGROUND BUSINESS BUILDING
EXTERIOR STATION LED LIGHT
EXTERIOR FACADE LED LIGHT DESIGN