За нас

        През последните 15 години Техно се утвърди като един от основните вносители и производители на електроника в България. Компанията е основен дистрибутор на гиганти като Panasonic, Canon, TCL и много други. При работата си за тях Техно осъществява сложни инжeнерингови проекти, интеграцията и пускането им в експлoатация, осигурявайки гаранционния и след гаранционен сервиз. Компанията изгради десетки телевизии, радиа, ПТС-и, SNG –та, Head End-ове, мултиплекси, мониторингови системи на кабелни, телкокомукационни и сателитни оператори. Освен в България, в Сърбия, Турция, Румъния, Кипър, Полша, Черна гора, Украйна и много други. „Техно“ не само доставя и интегрира сложни броудкаст и телевизионни системи, но също така създава, и въвежда в експлoатация множество модерни софтуерни продукти в области като икономично (умното осветление), диджитал сайнидж, цифровизиране на архивите, както и разпознаване при охранителни системи и други.


        От две години Техно произвежда пълната гама за LED осветление – всички видове крушки и основните интегрирани осветителни тела. Като се започне от битово домашно осветление, включително дизайнерско интериорно осветление, водоустойчивe тела за бани, басейни, тераси, тротоари и набор от външно художествено осветление, като се мине през богата гама индустриални, улични, фасадни и паркови осветителни тела и се стигне до специализирани сценични, студийни, кино и телевизионни прожектори, следачи и роботизирани глави за ефектно осветление. За тези две години Техно постави осветлението на десетки ресторанти, хотели, офиси, заводи, спортни зали, ТВ студиа, сцени и стотици домове. Успя да завърши и множество конкурсни проекти, включително и такива с европейско финансиране.

Днес фирмата има за цел концептуалното и инженерно изграждането на цялостни интегрирани осветителни системи и проектни дизайн за малки, средни и големи по размер проекти. Наша цел е да предлагаме всички видове технически и естетически услуги свързани с изграждането на единна естетическа визия с високо качествени и енергийно ефективни продукти.

Константин Каранов

– Собственик на холдинг „Техно“ ООД