Телевизионно, сценично и филмово осветление

Като част от най-големия медиен интегратор на Балканите, TechnoLED разполага с изключителен опит в интеграцията на системи и инсталацията на телевизионно, сценично и филмово осветление. Ще осигурим безпроблемно за Вашия проект необходимите LED стени, LED подове, LED пердета, прожектори и други LED инсталации

Дългогодишният опит на Техно като основен партньор на водещите телевизии, филмови студиа и радиа в региона ни дава нужния опит да предлагаме конкретни профилирани решения за всички видове, сценични, продукционни и студийни решения.

Днес революцията на LED осветлението е основна инженерна и креативна линия в в ръцете на професионалните осветители. Гъвкавостта която дава високия синхронизационен поток, лишен от трептения в съчетание с огромното богатство от цветове и ниската електро консумация промениха завинаги професията.

В портфолиото ни има огромно богатство от проекти във всички насоки на студийни и сценични нужди. Можем да предложим всичко от стандартно студийно осветление за новини, до специализирани модолни лед екрани и видео стени за външни концерти.

Примерен проект – Nova TV

Summary
Телевизионно, сценично и филмово осветление
Article Name
Телевизионно, сценично и филмово осветление
Description
TechnoLED разполага с изключителен опит в интеграцията на системи и инсталацията на телевизионно, сценично и филмово осветление.
Author
Publisher Name
TechnoLED
Publisher Logo