С най-съвременната технология от света на VR заснемането предлагаме преживявания като нещо, което не сте виждали преди. Дигитализираме и създаваме възможност за преглеждане на пространствата ви от множество ъгли, да добавим интерактивна функционалност отгоре, да вземете точни измервания и много др. С едно сканиране можем да създадем 3D виртуални разходки, снимки в 4K с качество готово за печат, схематични етажни планове, OBJ файлове, облачни точки, видео клипове и други дигитални медии.

Виртуална разходка макет

Технологията ни предлага цялостен 3 измерен цифров макет на вашия имот отвън и позволява завъртане по всяка ос, за да може да се види от всяка гледна точка. Така можете да видите цялостната картина на вашето пространство.3D макетно изложение

Направете разходка в пространството, сякаш физически се движите от стая в стая и я изживейте, сякаш сте там.

Способността след заснемане да се разгледа пространството от птичи поглед, гледайки отгоре – надолу във вариант на архитектурна скица, сякаш покривът е премахнат, така че лесно да разберете оформлението на имота. 

Архитектурен план

Способността да се слагат висящи интерактивни анотации на пространството под формата на маркери, бележки, видеоклипове и снимки. Това дава способността да се разкаже история, или да се насочи зрителят към това, което трябва да види.

Бележи във виртуално порстранство

С технологията която ние използваме, можете да измерите всяка стена, врата, прозорец или предмет в пространството. Може да се види дали дадено парче мебели или оборудване ще се побере през врати, коридори и т.н.

Инструменти за измерване